Home
Introductie
Specialiteiten
Bemiddeling
Tarieven
Contact
LinksIntroductie


Monique Claes studeerde in juni 1992 af als licentiaat in de rechtsgeleerdheid aan de K.U. Leuven. Datzelfde jaar behaalde zij ook haar aggregaatsdiploma. Nadien volgde zij regelmatig bijscholingen;zo is zij o.a. houder van het certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht en van een postgraduaat familiale bemiddeling.

Thans is zij reeds meer dan 25 jaar actief aan de Turnhoutse/Antwerpse balie.

Zij heeft een grondige juridische kennis opgebouwd doorheen de jaren en heel wat ervaring opgedaan in personen- en familierecht, jeugdrecht, contracten en verbintenissenrecht, verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht, handelsrecht en incassoprocedures.

Daarenboven heeft zij een jarenlange ervaring als collectief schuldbemiddelaar en is zij een erkend familiaal bemiddelaar.

Sedert 2018 werd het advocatenkantoor ondergebracht in de BVBA Advobem.

De beroepsaansprakelijkheid van Mr. M. Claes is verzekerd bij Amlin Europe NV, Koning Albert II-laan 9, 1210 Brussel onder polisnummer lxx034899 via makelaar VANBREDA Risk & Benefits, Plantin en Moretuslei 297, 2140 Antwerpen.

De polis die de beroepsaansprakelijkheid van Mr. M. Claes verzekert, verleent dekking in de hele wereld voor 1,25 miljoen euro per schadegeval, onder voorbehoud van verduidelijkingen en uitzonderingen opgenomen in de polis burgerlijke aansprakelijkheid voor advocaten.


Website All Rights Reserved
Design by Chris Van Lommel.